Nagellack

Hitta rätt nagellack för varje tillfälle. Vi har flera olika sorters nagellack i mängder av olika nyanser och färger som passar till både vardags och fest. Du hittar även baslack, topcoats och snabbtorkande nagellack. Här hittar du produkter från populära varumärken som Depend, IsaDora och IDUN Minerals.

Läs mer

Tips för att få ditt nagellack att hålla länge

Att måla sina naglar kan ge ett lyft till både sin makeup och look. Men hur får man nagellacket att se snyggt ut länge? Här är några tips att tänka på för att få lacket att sitta kvar.

  • Se till att ha rena naglar och insmorda nagelband innan du sätter på nytt nagellack
  • Börja med ett bas- eller underlack och låt det torka innan du applicerar nästa färg
  • Tänk på att applicera tunna lager av nagellack för ett så snyggt resultat som möjligt
  • Avsluta med ett topplack för att gå lacket att sitta kvar längre
  • Smörj in händerna med handkräm så naglarna inte blir torra

Förvara nagellack i kylen

En tips för att få nagellacket att inte torka ut mellan gångerna du använder det är att förvara nagellacket i kylen. När lacket utsätts för värme eller solljus kan det göra så att konsistensen blir tjockare och färgen ändras. I en sval miljö trivs det bättre och håller längre.

Vårda naglarna efter nagellacksborttagning

Tänk på att smörja in händerna och naglarna efter du använt nagellacksborttagning då vissa produkter kan vara uttorkande. En bra nagelolja är en passande produkt för nagelvård. Den stärker, återfuktar och ger näring åt naglarna och gör dem redo för nästa lack.

Här kan du läsa mer om att ta hand om naglarna.

Filtrera produkter

Visar 287 produkter

Visar 30 av 287