Makeup och skönhet

Här hittar du ett brett utbud av skönhetsprodukter som lyfter fram dina drag, ger dig en naturlig vardagslook eller hjälper dig med det där lilla extra om du ska på fest - både smink och tillbehör. Välj bland vårt sortiment och hitta din rätta nyans på foundation, den perfekta mascaran för dina fransar eller ge ditt ansikte mer lyster med en highlighter. Vi har flera produkter som även passar dig med känslig hud. Här hittar du makeup från populära varumärken som bland annat IDUN Minerals, IsaDora och Pixi. Använd filtreringen för att underlätta din sökning.

Läs mer

Hitta din personliga basmakeup

Hur man sminkar sig är väldigt individuellt. Vissa väljer att inte använda smink alls, vissa gillar den naturliga looken och andra gillar att experimentera med färger och countouring. En bra bas grunden till resterande makeup och kan det kan vara skönt att ha en rutin som man verkligen trivs med. Vilka produkter du väljer i de olika stegen beror på vad du har för hudtyp och stil, men vi vill att du ska hitta makeup hos oss som passar just dig. Innan du börjar med din makeup, se till att ha rengjort och återfuktat ansiktet innan så du är klar med din hudvårdsrutin. Våra tips för en bra basmakeup är:

  • Använd en primer för att jämna ut hudens struktur
  • Applicera en passande foundation för din hudton
  • Dämpa exempelvis rodnad och ringar under ögonen med concealer
  • Fixera med puder så att din makeup håller längre
  • Toppa med rouge

Framhäv dina ögon

Efter att du lagt din bas är du redo för ögonmakeup. Gillar du neutrala toner, färgglada pasteller eller trivs med en mörkare look? Med ögonskugga, eyeliner och mascara är möjligheterna många. När du applicerar mascara, tänk på att välja en produkt som passar dina fransar. Om du har kortare fransar, använd en mindre borste för bäst resultat. Om du har långa ögonfransar - välj en lite större. Här kan du läsa mer om ögonmakeup.

Ta hand om dina läppar

Innan du applicerar makeup för läpparna är det viktigt att de är mjuka och återfuktade för bäst resultat. Vi har flera olika återfuktande produkter som fungerar som en bra grund för läppstift, läpp-penna eller läppglans. För att läppstiftet ska hålla ännu längre, testa att använda läpp-primer.

Makeup för dig med känslig hud

Om du vet om att du har känslig hud är det bra att välja så milda och skonsamma produkter som möjligt. Håll utkik efter parfymfri och dermatologiskt testad makeup. Tänk på att även var noga med att rengöra dina verktyg så som borstar och svampar, då det kan samlas bakterier som kan irritera huden ytterligare.

Filtrera produkter

Visar 964 produkter

Visar 30 av 964