Tillbaka till Kundservice

Handla tryggt hos Kronans Apotek

Kronans Apotek finns här för dig, från Skåne i syd till Lappland i norr och i din mobil eller dator. På den här sidan hittar du information om hur du handlar hos oss. Du kan alltid känna dig trygg, både när du handlar online och i ditt lokala apotek.

Handla med fullmakt

Du kan hjälpa dina närstående att hämta ut medicin på recept, både i apotek och online. För att kunna se, beställa och hämta läkemedel och varor på recept åt någon annan måste du ha en fullmakt för den personen. Samma sak gäller om du vill att någon annan ska kunna se, beställa och hämta läkemedel och varor på recept åt dig. Då behöver du ge fullmakt åt den personen. Mer om att handla med fullmakt.

Handla vad du vill på webben, även medicin på recept

Visste du att du kan hämta ut receptbelagd medicin online? Du behöver bara en digital legitimering (BankID) så att vi vet att du är du. När du hämtar ut på recept hos oss kan du vara trygg i att det alltid är en legitimerad farmaceut som tar emot din beställning. De ser till att allt ser bra ut med dina receptuttag, precis som när du besöker ett av våra fysiska apotek. Om det skulle uppstå några frågor i samband med ditt receptuttag så kommer de att kontakta dig, för att du ska få säker och korrekt läkemedelsbehandling. Logga in för att hämta ut medicin online.