Tillbaka till Kundservice

Handla tryggt hos Kronans Apotek

Kronans Apotek finns här för dig, från Skåne i syd till Lappland i norr och i din mobil eller dator. På den här sidan hittar du information om hur du handlar hos oss. Du kan alltid känna dig trygg, både när du handlar online och i ditt lokala apotek.

Vi följer råden för att minska smittspridning av covid-19

Besök gärna våra fysiska apotek, men fortsätt stanna hemma om du är sjuk, särskilt om du har symtom på luftvägsinfektion. Om du inte är vaccinerad mot covid-19 ber vi dig också att fortsätta hålla avstånd till andra besökare och personal på apoteket.

Du ringer in, vi kommer ut

Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss på Kronans Apotek. Om du vill undvika att gå in på apoteket kan du nu istället ringa till oss och beställa apoteksvaror för avhämtning utanför. Mer om tjänsten Du ringer in, vi kommer ut.

Låt oss hjälpas åt

Handla med fullmakt

Du kan hjälpa dina närstående att hämta ut medicin på recept, både i apotek och online. För att kunna se, beställa och hämta läkemedel och varor på recept åt någon annan måste du ha en fullmakt för den personen. Samma sak gäller om du vill att någon annan ska kunna se, beställa och hämta läkemedel och varor på recept åt dig. Då behöver du ge fullmakt åt den personen. Mer om att handla med fullmakt.