Handla tryggt hos Kronans Apotek

Kronans Apotek finns här för dig, från Skåne i syd till Lappland i norr och i din mobil eller dator. På den här sidan hittar du information om hur du handlar hos oss. Du kan alltid känna dig trygg, både när du handlar online och i ditt lokala apotek.

Vi följer råden för att minska smittspridning av covid-19

Besök gärna våra fysiska apotek, men fortsätt stanna hemma om du är sjuk, särskilt om du har symtom på luftvägsinfektion. Om du inte är vaccinerad mot covid-19 ber vi dig också att fortsätta hålla avstånd till andra besökare och personal på apoteket.

Du ringer in, vi kommer ut

Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss på Kronans Apotek. Om du vill undvika att gå in på apoteket kan du nu istället ringa till oss och beställa apoteksvaror för avhämtning utanför. Mer om tjänsten Du ringer in, vi kommer ut.

Låt oss hjälpas åt

Handla med fullmakt

Du kan hjälpa dina närstående att hämta ut medicin på recept, både i apotek och online. För att kunna se, beställa och hämta läkemedel och varor på recept åt någon annan måste du ha en fullmakt för den personen. Samma sak gäller om du vill att någon annan ska kunna se, beställa och hämta läkemedel och varor på recept åt dig. Då behöver du ge fullmakt åt den personen. Mer om att handla med fullmakt.

Handla vad du vill på webben, även medicin på recept

Visste du att du kan hämta ut receptbelagd medicin online? Du behöver bara en digital legitimering (BankID) så att vi vet att du är du. När du hämtar ut på recept hos oss kan du vara trygg i att det alltid är en legitimerad farmaceut som tar emot din beställning. De ser till att allt ser bra ut med dina receptuttag, precis som när du besöker ett av våra fysiska apotek. Om det skulle uppstå några frågor i samband med ditt receptuttag så kommer de att kontakta dig, för att du ska få säker och korrekt läkemedelsbehandling. Logga in för att hämta ut medicin online.

Hur får man sina varor?

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilka leveranssätt du kan välja mellan beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till. Vi jobbar aktivt med hållbarhet för att hela tiden minska vår klimatpåverkan för de leveranser vi gör till dig. Se all information om leveranssätt, betalning och returer.

Samla poäng

Som medlem i kundklubben kan du samla poäng på alla dina köp. Poäng samlas automatiskt för alla köp du gör online när du är medlem, och i våra fysiska apotek behöver du bara visa legitimation. Läs mer och bli medlem, eller logga in i kundklubben.