Intim

Vi har ett brett sortiment av intimprodukter. Här hittar du bland annat menstruationsskydd, produkter för intimhygien, intimrakning, preventivmedel och hjälpmedel för sex och samliv.

Rådgivning om intimvård och sexliv

Läs mer

Underlivsbesvär

Här har vi samlat ett urval av produkter som kan hjälpa dig om du har underlivsbesvär så som torra slemhinnor, irritation och klåda, svampinfektion eller klimakteriebesvär.

Se produkter mot underlivsbesvär

Svampinfektion

En svampinfektion i underlivet beror på en jästsvamp. Svampen ger oftast inga besvär, men ibland kan den orsaka en infektion i underlivet med klåda och sveda som följd. En mindre andel kvinnor får svampinfektion efter en antibiotikabehandling. En svampinfektion är helt ofarlig även om det kan vara besvärligt med klådan och svedan. Man räknar med att ungefär tre av fyra kvinnor får symtom på underlivssvamp någon gång i livet.

Se produkter mot svamp i underlivet

Inkontinens

Om man har inkontinens kan man behöva hjälpmedel som underlättar det dagliga livet. Det handlar om att kunna utöva aktiviteter, till exempel idrotta, eller delta i sociala sammanhang utan att vara orolig för läckage av urin eller avföring. Många inkontinenshjälpmedel består av olika typer av absorberande skydd.

Se produkter och och hjälpmedel vid inkontinens

Prostatabesvär och prostatacancer

Prostatan är en körtel som delvis omsluter urinröret och den förstoras ofta med åren, så det är lätt att förstå varför den ställer till stora problem för många män. I de flesta fall handlar det om godartad prostataförstoring, vilket i sig är ofarligt även om det är nog så besvärligt. Men eftersom symptomen kan vara snarlika vid prostatacancer är det viktigt att utreda besvären.

Se produkter vid prostatabesvär och prostatacancer

Hemorrojder

Hemorrojder är så vanligt att minst hälften av alla vuxna personer får det någon gång i livet. Här hittar du produkter som hjälper till att lindra eller bli av med besvären.

Se produkter mot hemorrojder

Filtrera produkter

Visar 355 produkter

Visar 30 av 355