Intimolja

För att du ska behålla en frisk bakterieflora när du tvättar ditt underliv är det bra för både kvinnor och män att använda särskild underlivstvätt eller olja. Vanlig tvål kan rubba pH-balansen och torka ut huden och slemhinnorna. Här hittar du produkter som rengör, vårdar och återfuktar från varumärken som RFSU, DeoDoc och Lip Intimate Care.

Läs mer

Intim tvättolja är både rengörande och återfuktande

Har du torr hud eller torra slemhinnor rekommenderar vi att du använder en intim tvättolja när du tvättar underlivet. Det gäller både män och kvinnor. Är du kvinna och i klimakteriet har du sannolikt märkt att dina slemhinnor i underlivet periodvis är extra torra. Använd då en intimolja för rengöringen och följ upp med intimkräm. Använd då en intimolja för rengöringen och följ upp med intimkräm. Här kan du läsa mer om torra slemhinnor.

Blir det kladdigt med intimolja?

Att tvätta underlivet med olja skyddar slemhinnor och hud från uttorkning. Det är lätt att tro att det blir kladdigt och oljigt när du använder intim tvättolja, men det stämmer inte alls. Är du riktigt torr kan du till och med smörja de yttre delarna av underlivet med olja mellan rengöringarna utan att skölja av. Kom ihåg att du bara ska tvätta de yttre delarna av underlivet, aldrig inne i vaginan. Här hittar du hela sortimentet för intimhygien.

Filtrera produkter

Visar 10 produkter

4.8 av 5 i omdöme.

Lip Intimate Care Cleansing Moisturising Oil Fragonia + Havtorn

Intimolja 75 ml

Pris online209 kr

Visar 10 av 10