Sminkborttagning

En bra sminkborttagning är ett viktigt steg i din hudvårdsrutin för att få bort makeup och smuts som huden samlat på sig under dagen. Det finns flera olika typer av sminkborttagning så som rengöringsgel, ansiktsvatten, kräm eller mousse beroende vad du har för hudtyp. Om du använder mycket smink är ett tips att tvätta en extra gång för att vara säker på att få bort all produkt innan du applicerar resten av stegen i din rutin. Här hittar du ett brett sortiment av sminkborttagning och rengöring från kända varumärken så som ACO, Bioderma och La Roche-Posay.

Läs mer

Olika typer av sminkborttagning

Beroende på vad du har för hudtyp finns flera olika typer av sminkborttagning att välja mellan. Olika produkter har olika egenskaper så tänk alltid på att läsa på om produkten innan du köper den för att den ska passa dig så bra som möjligt.

Sminkborttagning för känslig hud

Om du vet om att du har känslig hud, se till att välja en mild och skonsam produkt. Det finns många ansiktsrengöringar speciellt anpassade för just känslig hud. Tänk även på att inte tvätta ansiktet med för varmt vatten då det kan torka ut och göra huden irriterad. Var noggran med att även alltid applicera en bra fuktkräm efter att du rengjort huden. Här kan du läsa mer om hudvård för känslig hud.

Sminkborttagning för mogen hud

När du väljer en sminkborttagning för mogen hud är micellärvatten ett bra alternativ. Micellärvatten innehåller molekyler som kapslar in makeup, olja och smuts. Applicera micellärvattnet på en bomullsrondell och svep över huden. Här kan du läsa mer om hudvård för mogen hud.

Här kan du läsa mer tips och råd om ansiktsrengöring.

Filtrera produkter

Visar 64 produkter

Visar 30 av 64