Concealer

Concealer används ofta för jämna ut färgskiftningar i huden. Det kan hjälpa dig att exempelvis täcka mörka ringar under ögonen eller för att dölja finnar, blemmor eller röda toner. Concealer kan appliceras både innan och efter din foundation, beroende på vad du vill att den ska ha för effekt. Här hittar du vårt utbud av concealer från flera kända varumärken. Använd filtreringen för att underlätta din sökning och hitta den bästa concealern för dig.

Läs mer

Concealer för mörka ringar under ögonen

När du väljer concealer för att täcka ringar under ögonen, välj en produkt med lätt konstistens och med en nyans som är något ljusare än din hudton. Det gör automatiskt så att du får en piggare look. Applicera din concealer antingen direkt med borsten, med en sminksvamp eller dutta med fingrarna. Som sista steg för att concealern ska sitta, avsluta med ett transparent puder.

Concealer för att täcka finnar och blemmor

När du väljer concealer för att täcka blemmor och finnar ska du tänka på att välja en som täcker rött. Det finns gröntonade concealers som är bra för just det. Se till att täcka själva finnen och lite av området runt om, så att nyansen smälter in naturligt i huden.

Filtrera produkter

Visar 28 produkter

Filtrera

Visar 28 av 28