Kosttillskott

Kosttillskott är koncentrerade vitaminer och mineraler och kan köpas som bland annat tabletter, kapslar, flytande form eller pulver. Kosttillskott ska inte ersätta en balanserad kost och ofta får vi i oss allt vi behöver via maten. Men i vissa fall kan kosten behöva kompletteras, om du till exempel är vegan och inte äter allt, är gravid eller har brist på något. Här hittar bland annat svenska kosttillskott, järntabletter, folsyra och olika typer av vitaminer. Använd filtreringen för att underlätta din sökning.

Läs mer

Kosttillskott för kvinnor

Det finns flera olika kosttillskott speciellt anpassade för kvinnor. I de olika faserna i livet har kroppen olika behov. När du är gravid behöver du exempelvis tillskott av folsyra och du kan behöva extra järntillskott vid menstruation. Det finns även produkter för dig som går igenom klimakteriet. Här kan du läsa mer om klimakteriet. Vi erbjuder ett brett sortiment av kosttillskott som tillgodoser olika typer av behov.

Kosttillskott för män

Många kosttillskott anpassade för män innehåller zink. Zink bidrar till att hålla normala testosteronnivåer och skyddar även mot oxidativ stress. Beroende på vad du vill uppnå för effekt finns olika typer av kosttillskott. Det finns de för dig som tränar mycket, för dig som vill ha starkare hår och naglar eller exempelvis magnesium som bidrar till normal muskelfunktion.

Filtrera produkter

Visar 1320 produkter

Heey! Hydrate & Glow Elektrolyter + Beauty (Vattenmelon)

Kosttillägg 240 g

Kosttillskott

Pris online279 kr

Visar 30 av 1320