Great Earth Vitamin D3/K2 2000 I.E

Kapslar 60 st

Pris online169 krI apotek: 200 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Denna produkt innehåller en dos D-vitamin som är högre än rekommenderat dagligt intag (RDI). RDI för D-vitamin är i normalfallet 10 mikrogram. Vissa riskgrupper kan behöva 20 mikrogram. För mer information se www.livsmedelsverket.se

Vitamin D3/K2 är bra för bland annat ditt immunförsvar och skelett.Både Vitamin D och Vitamin K bidrar till att bibehålla normal benstomme.Vitamin K bidrar även till normal blodkoagulation och vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion, normal muskelfunktion och normala tänder.Produkten innehåller 50 mikrogram vegansk vitamin D3 och 45 mikrogram vitamin K2 i form av menakinon-7 per kapsel. Kapslarna är vegetabiliska och gjorda av cellulosa. Dessa två vitaminer samarbetar i kroppen. D-vitamin hjälper till att få ut kalcium i blodet och vitamin K ser till att det hamnar i skelettet och inte täpper igen blodkärlen.

Jämförpris 2,82 kr/ST

EAN: 07350031363708

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar

Kronans Apotek Paddelborste

Hårborste 1 st

Pris online45 kr