Primer

En primer kan användas som första steg i din makeup för att jämna ut huden och minska synliga porer. Primern appliceras efter din dagkräm i din hudvårdsrutin. Förutom att jämna ut huden, ger en primer din hud extra lyster och hjälper till att få din makeup att hålla längre under dagen. Vi har flera olika sorters primers för olika hudtyper och behov. Här hittar du primers från kända varumärken så som Lumene, IsaDora och Indy Beauty.

Läs mer

Varför ska jag använda primer?

En primer används innan du applicerar resten av din bas för att få din makeup att hålla längre. Den ger din hud en jämnare hudton med mer lyster och kan även göra att du behöver mindre av resten av produkterna - vilket leder till en mer naturlig look.

Hur applicerar jag primer?

En primer appliceras bäst med fingrarna. Smörj in huden likt en vanlig ansiktskräm och låt den sjunka in. Därefter kan du applicera din foundation.

Vilken primer ska jag välja?

Om du har torr hud kan det passa bra med en vårdande och återfuktande primer. Om du har känslig hud, se till att välja en primer med solskyddsfaktor. Det finns primers för dig som vill ha en mer matt look och även de som maximerar lyster. Välj bland vårt sortiment och klicka in på varje produkt för att läsa mer om vilket som passar just dig.

Här kan du läsa mer om tips för en bra basmakeup.

Filtrera produkter

Visar 13 produkter

Peter Thomas Roth 24k Gold Pure Luxury Lift & Firm Prism Cream

Primer, 50 ml

Pris online479 kr

Pixi +ROSE Radiance Perfector

Primer, 25 ml

Pris online191 kr

Visar 13 av 13