Bindor

Bindor är ett smidigt mensskydd som är enkelt att använda och lätt att se när det är dags att byta. Det finns olika storlekar på bindor beroende på hur rikliga menstruationer du har. Maxibindor för dig som blöder lite mer och ultratunna för dig som blöder lite mindre. Det finns även med och utan vingar, nattbindor och förlossningsbindor. Här hittar du vårt sortiment från varumärken som Natracare, Libresse och vårt eget varumärke.

Läs mer

Kan man använda binda på natten?

Ja, binda är ett bra alternativ på mensskydd att använda på natten. Det finns anpassade nattbindor som ofta är extra långa och med vingar för att skydda mot sidoläckage. Vi har flera olika storlekar på bindor för att du ska hitta någon som passar just dig.

Vilken är den bästa förlossningsbindan?

Efter att du fött barn blöder du oftast mer än en vanlig mens, så kallat avslag. Då kan det vara bra med en anpassad förlossningsbinda. Skillnaden mellan en vanlig binda och en förlossningsbinda är att den är extra lång, mjuk och bekväm för att underlätta din återhämtning. Läs mer om kroppen efter förlossning.

Filtrera produkter

Visar 26 produkter

Filter

Kronans Apotek Bindor Natt Med Vingar

Nattbindor, 20 st

3 för 2

Natracare Binda Ultra Extra Super Vingar

Binda, 10 st

Kronans Apotek Bindor Maxi Utan Vingar

Bindor, 15 st

3 för 2

Natracare Binda Ultra Extra Lång Vingar

Binda, 8 st

DeoDoc Ekologiska nattbindor

Binda. 10 st

DeoDoc Ekologiska dagbindor

Binda. 10 st

3 för 2

Natracare Binda Ultra Extra Normal Vingar

Binda, 12 st

3 för 2

Natracare Binda Ultra Normal Vingar

Binda, 14 st

Visar 26 av 26