Bindor

Bindor är ett smidigt mensskydd som är enkelt att använda och lätt att se när det är dags att byta. Det finns olika storlekar på bindor beroende på hur rikliga menstruationer du har. Maxibindor för dig som blöder lite mer och ultratunna för dig som blöder lite mindre. Det finns även med och utan vingar, nattbindor och förlossningsbindor. Här hittar du vårt sortiment från varumärken som Natracare, Libresse och vårt eget varumärke.

Läs mer

Kan man använda binda på natten?

Ja, binda är ett bra alternativ på mensskydd att använda på natten. Det finns anpassade nattbindor som ofta är extra långa och med vingar för att skydda mot sidoläckage. Vi har flera olika storlekar på bindor för att du ska hitta någon som passar just dig.

Vilken är den bästa förlossningsbindan?

Efter att du fött barn blöder du oftast mer än en vanlig mens, så kallat avslag. Då kan det vara bra med en anpassad förlossningsbinda. Skillnaden mellan en vanlig binda och en förlossningsbinda är att den är extra lång, mjuk och bekväm för att underlätta din återhämtning. Läs mer om kroppen efter förlossning.

Filtrera produkter

Visar 26 produkter

Natracare Binda Maxi Natt

Binda, 10 st

Pris online69 kr

Natracare Binda Ultra Extra Super Vingar

Binda, 10 st

Pris online49 kr

Natracare Binda Ultra Super Vingar

Binda, 12 st

Pris online48 kr

Libresse Ultra Long + With Wings

Bindor 12 st

Pris online34 kr

Natracare Binda Maxi Regular

Binda, 14 st

Pris online48 kr

Natracare Binda Maxi Super

Binda, 12 st

Pris online52 kr

Natracare Förlossningsbinda

Binda, 10 st

Pris online49 kr

Visar 26 av 26