Tillbaka till Hudvård

Hygienfaktorn

För en stark relation och en mjuk hud

Intresset för hudvård har ökat, och det tycker vi är bra. Samtidigt saknar många grundläggande kunskap om hudvård. Och vad händer när någon lånar hudvårdsprodukter av sin partner utan att fråga, ohämmat slösar med dyra krämer eller använder produkterna på fel sätt?

Använd dina egna hudvårdsprodukter

Brukar du låna din partners hudvårdsprodukter utan att fråga om lov? Då är du långt ifrån ensam. Att använda fel produkter, eller rätt produkter på fel sätt, kan skapa onödig irritation. Både på huden och i förhållandet. En hygienfaktor för en stark relation är ju respekten för varandra och för varandras saker. Vi vill därför med värme säga: använd dina egna hudvårdsprodukter.
På Kronans Apotek har vi prisvärda hudvårdsprodukter för alla. Vi kan guida dig så att rätt produkt används av rätt person på rätt sätt. För en stark relation och en mjuk hud.

Hygienfaktorn PR - Kronans Apotek

Vet du hur mycket hudkräm du behöver?

Är du en av dem som brukar slösa med dina eller din partners dyrbara hudvårdsprodukter? Vet du till exempel att det bara behövs 3-4 droppar serum för hela ansiktet, och hudkräm motsvarande en ärta. Ibland är mindre mer och rätt mängd produkt kan ge bättre resultat samt göra att hudvårdsprodukten räcker längre. Tänk på att du kan klippa eller bryta upp för att få ut det sista ur produkten istället för att slänga den i förtid. Ofta hittar man lite/några droppar kvar i botten som man annars hade missat.