Menstrosor

Menstrosor ser ut och känns som vanliga trosor men är också ett bra skydd under din menstruation. Trosorna håller dig bekväm, säker och går att använda flera gånger om. Precis som med andra mensskydd så finns det olika storlekar, modeller med varierande absorption för att du ska hitta en produkt som passar dig. Här hittar du Libresse menstrosor.

Läs mer

Vad är menstrosor?

Menstrosor är ett bekvämt mensskydd som håller dig säker från fukt och lukt i upp till 10 timmar. Du behöver inte tänka på att byta skydd som du måste med exempelvis tampong eller binda, menstrosor ger dig ett bekvämt och säkert skydd hela dagen. Trosorna ser ut som vanliga underkläder men är gjorda av ett material som absorberar blod och annan vätska, håller torrt och neutraliserar doft.

Kan jag tvätta menstrosor?

Ja, menstrosor går att tvätta och återanvända flera gånger. Du tvättar dem i 40 grader, skölj bara av dem med kallt vatten innan. Menstrosor håller vanligtvis i upp till 50 tvättar.

Kan jag bada med menstrosor?

Än så länge är menstrosor inte utvecklade för att bada med. Det går däremot bra att använda andra mensskydd när du ska bada under din mens, såsom tampong eller menskopp. Se hela sortimentet för mensskydd här.

Kan jag träna med menstrosor?

Det går att träna med menstrosor, det kan till och med vara mer bekvämt än andra mensskydd då de inte skaver och även håller helt torrt.

Filtrera produkter

Visar 4 produkter