Inkontinensskydd för kvinnor

Inkontinens innebär att det läcker urin eller avföring mellan toalettbesöken. Det är vanligt med urininkontinens och kan upplevas som mycket besvärligt. Det är ovanligt att inkontinensen beror på någon bakomliggande sjukdom men om du är mycket besvärad eller är orolig ska du kontakta sjukvården. Din vårdgivare kan också ge dig tips som lindrar besvären. Här hittar du inkontinensskydd för kvinnor i form av trosskydd, inkontinenshjälpmedel och trosor mot urinläckage från bland annat Tena och Natracare.

Läs mer

Vilken typ av inkontinensskydd finns det?

Det finns flera typer av absorberande inkontinensskydd för kvinnor. Många inkontinensskydd är utformade som bindor och slängs efter användning. Dessa lämpar sig för lindrig till måttlig inkontinens. Det finns även inkontinenstrosor som kapslar in även lite större läckage. De flesta inkontinensskydd är mycket diskreta och skyddar effektivt mot urinläckage samtidigt som de neutraliserar oönskad lukt.

Vilket inkontinensskydd ska jag välja?

Välj ett inkontinensskydd som passar dig och som du känner dig bekväm med att använda. De ska ge tillräckligt skydd så att du kan känna dig trygg med att du håller dig torr. Det kan vara bra att pröva sig fram mellan engångsskydd och inkontinenstrosor. Här kan du läsa mer om inkontinens.

Filtrera produkter

Visar 31 produkter

Natracare Inkontinensskydd Dry + Light Slim

Inkontinensskydd, 20 st

Pris online75 kr

Visar 30 av 31