Brun utan sol

En bra brun utan sol, även kallat self tanner och bus, är ett smidigt sätt att få färg på både ansiktet och kroppen utan att behöva exponera sig för solen. Brun utan sol-produkter kan komma i form av droppar, mousse, lotion, mist eller kapslar. Efter att du applicerat din brun utan sol kan effekten vara i flera dagar och du behöver inte göra någonting för att få bort den – färgen försvinner av sig själv. Här hittar du ett brett sortiment av de bästa brun utan sol-produkterna från välkända varumärken som bland annat Ida Warg, ACO, St Tropez och Löwengrip.

Läs mer

Tips för en jämn brun utan sol-färg

Om man använder bus på rätt sätt kan resultatet se naturligt och uppiggande ut. Om inte, kan färgen kännas fläckig och minska hudens lyster. Här kommer några enkla tips för att få en så jämn brun utan sol-färg som möjligt.

  • Exfoliera huden med skrubb eller peeling. Att börja med en peeling innan man använder brun utan sol hjälper till att få bort döda hudceller. Det är när huden är torr som resultatet kan bli ojämnt och fläckigt.
  • Återfukta huden innan du använder bus. Att ge huden extra fukt efter peeling bidrar till ett mer långvarigt och jämnt resultat. Även om du använder brun utan sol i form av exempelvis lotion kan fukt vara ett avgörande steg för en fin bränna.
  • Använd en handske vid applicering. Att använda en brun utan sol-handske minskar risken för oönskade ränder, linjer och fläckar. Vi har flera varianter som hjälper till att få en smidigare applicering. Om man inte använder en handske, försök massera in produkten och tänk på att försöka få bort skarpa linjer. Det kan hjälpa att ta lite av produkten i taget.
  • Välj en passande produkt. Det är skillnad på brun utan sol för ansiktet och brun utan sol för kroppen. Var noga med att välj en som passar det du är ute efter. Beroende på om du har exempelvis oljig eller torr hud, finns brun utan sol i olika former.
  • Sist men inte minst, fortsätt att återfukta. Det gör att färgen ofta håller längre. Lycka till!

Filtrera produkter

Visar 96 produkter

Filter

Visar 30 av 96