Inpackning och hårkurer

Utöver schampo och balsam kan håret ibland behöva lite extra vård och omsorg. Då kan det passa bra med en hårinpackning. Här hittar du inpackningar och hårkurer för olika sorters behov. Det kan vara för slitet, färgat eller torrt hår. Produkten används när håret behöver repareras, stärkas och få extra energi. Vill du verkligen ge håret en boost kan du applicera en fuktgivande inpackning på morgonen och låta verka hela dagen. Välj bland vårt sortiment av kända varumärken som Elvital, Vichy och John Frieda.

Läs mer

Hårinpackning för torrt hår

Att använda en hårinpackning någon gång i veckan kan förebygga torrt och slitet hår. Se till att välja en produkt med fuktgivande, vårdande och reparerande egenskaper. Vissa hårinpackningar räcker att ha i 10–15 minuter, och vissa kan du lämna i över natten. Utöver hårinpackningar finns även håroljor som hjälper håret att bli mjukt och glansigt, dessa behövs inte tvättas ut.

Hur används en hårinpackning?

Hårinpackningen är det sista steget i din hårvårdrutin. Beroende på vad det är för produkt har du i den olika lång tid, men oftast ska den användas efter schampo och balsam. Vissa tycker om att applicera produkten i duschen och vissa efter. Se till att låta den värka innan du tvättar ur den. Som med många hårprodukter ska en hårinpackning inte användas för ofta. Det brukar räcka med en eller två gånger i veckan för bra effekt.

Här kan du läsa mer tips och råd vid slitet hår.

Filtrera produkter

Visar 114 produkter

Wella Professionals Color Fresh Mask Caramel Glaze

Färginpackning 150 ml

Pris online185 kr

Visar 30 av 114