FlexiTherm Värmeplåster

Värmeplåster, 4 st

20%

62:40

Kampanj

Gäller t.o.m. 19 oktober

Ord. webbpris 78:-

Ord. butikspris 99:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter inom kampanjen
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

FlexiTherm värmeplåster är ett självuppvärmande värmeplåster som appliceras på huden där du har ont och kan användas för lindring av exempelvis värk i rygg-, ländrygg, nacke och axlar. Plåstret värms gradvis upp till en behaglig och effektiv temperatur på ca. 40º C. Det når sin maximala temperatur efter ca. 30 minuter och verkar i 8 timmar. Den kontinuerligt och konstant avgivna värmen stimulerar blodflödet och mjukar upp ömma och spända muskler. Värmen ökar transporten av syre i musklerna och ger en behaglig smärtlindrande känsla. Värmen främjar stimulering av nerver vilken maskerar smärtupplevelsen. FlexiTherm Värmeplåster är tunna, lätta och diskreta under kläderna. De fästs tätt på huden och anpassar sig till dina kroppsrörelser så att du kan fortsätta med dina dagliga aktiviteter. Värmeplåstren är doftfria och lätta att sätta fast och ta av. FlexiTherm serien består även av FlexiTherm Värmeomslag.

Jämförpris 24:75/ST

EAN: 05711313801097

Kategorier:

Järnpulver, natriumpolyakrylat, aktivt kol, natriumsalter, natriumtripolyfosfat, vatten

Plåstret ska vara kvar i förpackningen tills det är dags att användas och ska appliceras på huden omedelbart efter att skyddsfilmen har avlägsnats. Se till att huden är ren och torr före användning. Ta ut plåstret från förpackningen. Avlägsna skyddsfilmen som täcker den självhäftande delen av plåstret och fäst plåstret på det område där du har ont. För maximal effekt, låt plåstret verka i 8 timmar. Plåstret kan sedan avlägsnas genom att försiktigt dra det från huden. Plåstret får inte vara kvar på huden i längre tid än 8 timmar. Om du fortfarande har värk kan ett nytt plåster appliceras på samma område med 24 timmars mellanrum. FlexiTherm Värmeplåster ska endast användas på hud och är för engångsbruk.

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar