Intimdeodorant

En intimdeorant, även kallad intimdeo, används för att ta bort svettlukt från ljumskar och intimområdet. Dessa produkter är speciellt framtagna för att vara milda och skonsamma mot den känsliga huden runt underlivet. Till skillnad från vanliga deodoranter innehåller de oftast inga starka dofter eller irriterande kemikalier. Istället arbetar de genom att neutralisera dålig lukt och minska bakterietillväxt utan att störa områdets naturliga pH-värde. Här hittar du intimdeodorant från bland annat DeoDoc, Ellen och Australian Bodycare.

Läs mer

Hur används intimdeodorant?

  • Rengör området. Innan du applicerar intimdeodoranten, se till att området är rent och torrt. Det är bäst att använda produkten efter att du har duschat.
  • Applicera försiktigt. Spraya eller applicera deodoranten på det yttre intimområdet enligt anvisningarna på produkten. Undvik direkt kontakt med slemhinnor.
  • Se hur huden reagerar. Eftersom intimområdet är mycket känsligt, är det viktigt att vara uppmärksam på eventuella hudreaktioner som irritation eller utslag. Om irritation uppstår, avbryt användningen och konsultera en läkare om nödvändigt.
  • Överanvänd inte. Använd produkten enligt behov men undvik överanvändning. Intimdeodoranter är inte avsedda att användas fler än två gånger om dagen.
  • Välj rätt produkt. Se till att deodoranten är avsedd för intimanvändning. Dessa produkter är oftast mildare och har lägre alkoholhalt än vanliga deodoranter.

Intimdeodorant för män

Intimdeodorant för män är till för att ge en känsla av fräschhet och ta bort oönskad lukt i intimområdet. Intimdeo för män är mild och tar hänsyn till den känsliga huden runt intimområdet. Vid användning av intimdeodorant är det viktigt att du väljer en produkt som är specifikt framtagen för just intimområdet, för att säkerställa att de är skonsamma nog och inte innehåller irriterande ämnen. En intimdeodorant kan vara ett värdefullt tillägg för män som önskar en extra dos av självförtroende genom att känna sig fräschare under dagen. Här kan du se hela sortimentet för intim.

Filtrera produkter

Visar 14 produkter

DeoDoc Deospray Intim Fragrance Free

Deodorant , 50 ml

Pris online219 kr

Visar 14 av 14