Solskydd SPF 50

För att kunna slappna av i solen är det alltid bäst att använda solskydd. Genom att välja en solprodukt med hög SPF, alltså solskyddsfaktor, har du ett bra skydd mot solen och minskar risken för solskador. En produkt med SPF 50 blockerar så många som 98% av solens UV-strålar och räknas som ett högt skydd. Här hittar du solskydd med SPF 50 från varumärken som La Roche-Posay, Evy och Vichy.

Läs mer

Solkräm med SPF 50 för ansiktet

Huden i ansiktet är extra känslig mot solen och behöver därför ett högt solskydd. Solskydd för ansiktet är särskilt anpassade och har ofta mer vårdande egenskaper än en solkräm för kroppen. Genom att använda solskydd i ansiktet minskar du risken för pigmentfläckar, förebygger rynkor och förbättrar hudens elasticitet. Läs mer om hur du tar hand om huden i solen.

Skydda barnen med SPF 50

Barn har nästan inget naturligt skydd för solen. Små barn under ett år ska inte vistas i direkt solljus alls, men när de blir lite äldre kommer det såklart att finnas dagar då solen är svår att undvika. När barn ska vistas utomhus på sommaren och våren är det viktigt med ett solskydd med hög solskyddsfaktor, minst SPF 30. Många solskydd för barn är även vattenresistenta, lättabsorberande och lätta att applicera. Läs mer om hur du väljer rätt solskydd för barnen.

Filtrera produkter

Visar 69 produkter

Visar 30 av 69