YOPE Natural Washing-Up Liquid Bergamot & Basil

Naturligt diskmedel 750 ml

Pris online65 krI apotek: 79 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.


Bergamott, Verbena och Basilika Naturligt Diskmedel är naturlig, effektiv och hudsäker diskvätska med ljusa aromer av bergamott, verbena och basilika. Rengör disken effektivt samtidigt som den vårdar din hud. Vår formula är gjord med ekologiska, miljösäkra ingredienser och har en fantastisk saftig och örtdoft som säkerligen förgyller din tid i köket. YOPE Bergamott, Verbena och Basil Natural Washing-Up Liquid hanterar inte bara disken, utan skyddar även dina händer samtidigt som du parfymerar ditt kök med sin energigivande doft. Den långvariga gelformeln har en fantastisk konsistens som är lätt att använda. Tar effektivt bort fett och matrester för rena, randfria diskar på ett nafs. Till skillnad från andra diskmedel som skadar händerna och misslyckas med att göra diskningen njutbar, är vår formula hudsäker och ett nöje att använda, tack vare - ett neutralt pH, som skyddar lipidbarriären, - naturliga rengöringsmedel som inte är skadliga för huden, - växtextrakt och oljor som ger näring åt händerna och parfymerar huden och köket med livliga gröna aromer. Med en saftig och örtig doft som hör hemma i ett rent, glatt kök! Miljömärkt certifierad som säker för din hälsa och för miljön. Kitchen Natural Washing up Liquid Bergamot Verbena and Basil. Diskmedel med en livlig fräsch doft av italiensk bergamott, verbena och basilikablad. Den rengör effektivt fett och andra föroreningar, lämnar disken ren och glänsande och händerna mjuka och lena. Tack vare det neutrala pH-värdet orsakar den inte irritation på ens den mest känsliga huden. De naturliga basilika- och verbenaextrakten har antibakteriell effekt, lugnar inflammationer och irritationer. Den uppfriskande ört- och citrusaromen gör diskningen till ett sant nöje, förbättrar ditt humör och stimulerar dig till handling. En behaglig, lätt gelkonsistens är extremt ekonomisk att använda, så vätskan räcker till många rätter. Du kan använda den till glas, kristall, plast, rostfritt stål, keramik, teflon och silikonfat. Läs etiketten noggrant före användning.


FÖRVARING: Förvaras oåtkomligt för barn. Blanda inte med andra produkter. Förvaras åtskilt från livsmedelsprodukter. Förvaras i en väl tillsluten originalförpackning, i ett torrt rum, i temperaturer från 5°C till 30°C. Skydda mot dagsljus och värme. VARNING: Orsakar allvarlig ögonirritation. Läs etiketten före användning. Använd skyddshandskar / skyddskläder / ögonskydd / ansiktsskydd. Tvätta händerna noggrant efter hantering. Om medicinsk rådgivning behövs, ha produktbehållare eller etikett till hands.


VID KONTAKT MED ÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta bort kontaktlinser, om sådana finns och lätt att göra. Fortsätt skölja. Om ögonirritation kvarstår: kontakta läkare. Förvara utom räckhåll för barn. Blanda inte olika rengöringsmedel. Undvik att andas in sprayade produkter. Släng behållaren till lämpligt märkta återvinningskärl. 

Jämförpris 0,11 kr/ML

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 72 kr

EAN: 5906874565292

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar