YOPE Natural Washing-Up Liquid Mint & Mandarin

Naturligt diskmedel 750 ml

Pris online65 krI apotek: 79 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Mint och Mandarin Naturlig Diskmedel är naturlig hudsäker tvättformel doftad med aromer av myntablad och mandarin. Friskt doftande mint och mandarin naturlig diskvätska tar effektivt bort fett och mat från disken samtidigt som du tar hand om dina händer. YOPE Mint and Mandarin Natural Washing-Up Liquid är en fantastisk köksformel som är tuff mot disk men skonsam mot känslig hud. Den livliga doften är fräsch och fruktig och den effektiva gelformeln har en fantastisk, lättanvänd konsistens. Lämnar disken ren och strimmfri utan att torka eller irritera händerna. Vi har sett till att vår formel fungerar - ett neutralt pH, som inte påverkar skyddsbarriären av epidermis, - hudsäkra och skonsamma men effektiva rengöringsmedel, - uppfriskande mynteextrakt för att lindra irritation och fräscha upp huden. Låter köket och dina händer dofta ljuvligt fräscht! Vår Ecolabel-certifierade formel är säker för människor, husdjur och miljön Kitchen Natural Washing up Liquid Mint and Mandarine. Diskmedel med optimistisk och aptitretande doft av mint och söt mandarin. Den rengör effektivt fett och andra föroreningar, lämnar disken ren och glänsande och händerna mjuka och lena. Tack vare det neutrala pH-värdet orsakar den inte irritation på ens den mest känsliga huden. Det naturliga myntaextraktet fräschar upp huden och lindrar irritationer. Den uppfriskande aromen av citrus och mynta gör diskningen till ett riktigt nöje, förbättrar ditt humör och stimulerar dina sinnen. En behaglig, lätt gelkonsistens är extremt ekonomisk att använda, så vätskan räcker till många rätter. Du kan använda den till glas, kristall, plast, rostfritt stål, keramik, teflon och silikonfat. Läs etiketten noggrant före användning.


FÖRVARING: Förvaras oåtkomligt för barn. Blanda inte med andra produkter. Förvaras åtskilt från livsmedelsprodukter. Förvaras i en väl tillsluten originalförpackning, i ett torrt rum, i temperaturer från 5°C till 30 °C. Skydda mot dagsljus och värme. VARNING: Orsakar allvarlig ögonirritation. Läs etiketten före användning. Använd skyddshandskar / skyddskläder / ögonskydd / ansiktsskydd. Tvätta händerna noggrant efter hantering. Om medicinsk rådgivning behövs, ha produktbehållare eller etikett till hands.


VID KONTAKT MED ÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta bort kontaktlinser, om sådana finns och lätt att göra. Fortsätt skölja. Om ögonirritation kvarstår: kontakta läkare. Förvara utom räckhåll för barn. Blanda inte olika rengöringsmedel. Undvik att andas in sprayade produkter. Släng behållaren till lämpligt märkta återvinningskärl. 

Jämförpris 0,11 kr/ML

EAN: 05906874565285

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar