Solaray Mega B-stress

120 ST

Pris online335 krI apotek: 349 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.
För energi och fokus
Alla B-vitaminer och vitamin C i kombination för att ge kroppen ork och stöd under stressiga perioder då behovet av dessa vitaminer ökar. 
Produkten är utformad så att vitaminerna C, B1, B2, B6 och Niacin samt övriga ämnen löses upp och upptas i två faser - hälften så snabbt och hälften gradvis under 6-8 timmar. 
Innehåller även bioflavonidkomplex från citron, aeroba, aloe vera och nyponros vilka fungerar i synergi med Vitamin C och förbättrar tillgängligheten och effekten av vitaminet. 
B-vitaminerna samverkar med varandra, därför är ett komplex ett bra val vid intag av B-vitaminer
Vegetabiliska kapslar.

B-vitaminerna ingår i en grupp vitaminer som alla är mycket lika till strukturen och ingår i mängder avolika kroppsfunktioner. B-vitaminerna behövs bland annat för bildning av röda blodkroppar och cellernas produktion och underhåll, för omvandlingen av näringsämnen till energi och för frisk hud och starka muskler samt ett välfungerande nervsystem och immunförsvar. De är lösliga i vatten och absorberas därför oftast snabbt i kroppen och utsöndras via njurarna och urinen. De kan därför inte lagras under längre perioder i kroppen, vi behöver alltså ett dagligt intag från mat eller tillskott för att undvika brister. C-vitamin behövs för en mängd olika biologiska funktioner, bland annat för att bilda kollagen, ett segt och hållfast proteinämne som tillsammans med elastin sammanfogar celler till bindväv. Kollagen används i kroppen till att bygga upp och reparera hud, brosk, benvävnad, tänder, tandkött, senor, ligament och blodkärl. C-vitamin bidrar även till nervsystemets normala funktion och tillverkningen av signalämnet och hormonet noradrenalin som är viktigt bland annat för att motverka depression. C-vitamin underlättar också upptaget av järn från maten och spelar en roll i immunförsvaret genom att det aktiverar de vita blodkropparna. C-vitamin är en antioxidant och deltar även i kroppens energiomsättning. C-vitamin är vattenlösligt och vi behöver därför ett dagligt intag för optimal hälsa. Människan är det enda däggdjur som inte själv kan tillverka C-vitamin! 

Jämförpris 2,91 kr/ST

EAN: 07058990297828

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar