Nyhet

Smuuti Skin Watermelon Dew Toner Mist

Ansiktsmist 100 ml

Pris online177 krI apotek: 178,80 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.
Återfuktande ansiktsspray
Ansiktsvattnet i sprayform återfuktar och friskar upp huden omedelbart. Hyaluronsyra och vattenmelonextrat ger det fräscha ansiktsvattnet sin effekt. Den praktiska 2-in-1-produkten kan användas som ansiktsvatten efter rengöringen eller för att återfukta huden under dagen. Ansiktsvattensprayen förbereder också huden för andra hudvårdsprodukter, därför det är ett viktigt steg i en effektiv hudvårdsrutin. Ansiktssprayen innehåller också lugnande sallatsspikbladsextrakt (Centella Asiatica) och fuktgivande glycerin. Innehåller inga artificiella doftämnen eller ingredienser av animaliskt ursprung. Lämpar sig för alla hudtyper.

Hyaluronsyra (hyaluronic acid) är ett av de effektivaste ämnena för återfuktning av huden. Hyaluronsyra kan binda fukt upp till 10 gånger sin egen vikt. Hyaluronsyra gör huden återfuktad, jämn och fyllig. Hyaluronsyra finns naturligt i huden, därför det hjälper till att upprätthålla hudens naturliga fuktbalans.

Vattenmelon är en läcker sommarfrukt full av vitaminer, antioxidanter och såklart rikligt med vatten. Vattenmelonextrakt innehåller många vitaminer (A, B och C) som är nyttiga för huden samt aminosyror som återfuktar, klarnar upp och lugnar ner huden. I Korea har vattenmelon redan använts i hudvård i generationer. Vattenmelon används till exempel för att lugna ner irriterad eller solbränd hud.

Jämförpris 1,79 kr/ML

EAN: 06429830033622

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Bronza Glow Drops

30 ML

Pris online369 kr

Våra egna vardagshjältar