Nyhet

Smuuti Skin Watermelon Dew Serum

Ansiktsserum 30 ml

Pris online189 krI apotek: 190,80 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.
Återfuktande ansiktserum
Serumet innehåller hyaluronsyra i tre olika molekylstorlekar, vilket gör att serumet återfuktar huden på djupet. Niacinamid klarnar upp huden och stärker dess elasticitet. Serumet innehåller också friskt vattenmelonextrakt, glycerin och sallatsspikblad (Centella Asiatica). Innehåller inga tillsatta doftämnen eller ingredienser av animaliskt ursprung. Lämpar sig för alla hudtyper.

Hyaluronsyra (hyaluronic acid) är ett av de effektivaste ämnena för återfuktning av huden. Hyaluronsyra kan binda fukt upp till 10 gånger sin egen vikt. Hyaluronsyra gör huden återfuktad, jämn och fyllig. Hyaluronsyra finns naturligt i huden, därför det hjälper till att upprätthålla hudens naturliga fuktbalans.

Vattenmelon är en läcker sommarfrukt full av vitaminer, antioxidanter och såklart rikligt med vatten. Vattenmelonextrakt innehåller många vitaminer (A, B och C) som är nyttiga för huden samt aminosyror som återfuktar, klarnar upp och lugnar ner huden. Korea har vattenmelon redan använts i hudvård i generationer. Vattenmelon används till exempel för att lugna ner irriterad eller solbränd hud.

Jämförpris 6,36 kr/ML

EAN: 06429830033615

Populärt just nu

Bronza Glow Drops

30 ML

Pris online369 kr

Våra egna vardagshjältar