Nyhet

Smuuti Skin Watermelon Dew Jelly Cream

Ansiktskräm 50 ml

Pris online164 krI apotek: 190,80 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.
Återfuktande ansiktskräm
Krämen innehåller hyaluronsyra och vattenmelonextrakt och gör huden fyllig och klar. Krämens lätta, gelliknande konsistens absorberas snabbt och gör huden klar och återfuktad. Krämen passar perfekt under smink, eftersom den lämnar ett vackert, jämnt resultat och klumpar inte ihop sig. Krämen innehåller också fuktgivande glycerin. Innehåller inga ingredienser av animaliskt ursprung. Lämpar sig för alla hudtyper.

Hyaluronsyra (hyaluronic acid) är ett av de effektivaste ämnena för återfuktning av huden. Hyaluronsyra kan binda fukt upp till 10 gånger sin egen vikt. Hyaluronsyra gör huden återfuktad, jämn och fyllig. Hyaluronsyra finns naturligt i huden, därför det hjälper till att upprätthålla hudens naturliga fuktbalans.

Vattenmelon är en läcker sommarfrukt full av vitaminer, antioxidanter och såklart rikligt med vatten. Vattenmelonextrakt innehåller många vitaminer (A, B och C) som är nyttiga för huden samt aminosyror som återfuktar, klarnar upp och lugnar ner huden. I Korea har vattenmelon redan använts i hudvård i generationer. Vattenmelon används till exempel för att lugna ner irriterad eller solbränd hud.

Jämförpris 3,82 kr/ML

EAN: 06429830033639

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Bronza Glow Drops

30 ML

Pris online369 kr

Våra egna vardagshjältar