Pureness Vitamin B12 + Folat Hallon

Kapslar, 60 st

169:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från PurenessAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Näringsvärde per 1 kapsel Mängd DRI % Vitamin B12 1 000 µg 40 000 % Vitamin B9 400 µg 200 %

Pureness Vitamin B12 + Folat är en sugtablett med smak av hallon som innehåller aktiva former av vitamin B12. Vitamin B12 bidrar bland annat till normal funktion i immunsystem och nervsystem. B12 har även betydelse för energiomsättningens funktion och ser till att minska trötthet och utmattning. Då aktiva former av vitamin B12 främst finns i animaliska livsmedel är det här tillskottet extra lämpat för de som äter vegetarisk eller vegansk kost. Det är också ett bra tillskott för äldre då kroppens förmåga att ta upp vitamin B12 i kroppen minskar med ålder. Till skillnad från många av våra andra kosttillskott som ofta är i kapselformat har vi valt att göra Vitamin B12 + Folat i form av en sugtablett. På grund av den molekylära uppsättningen av B12 kan det ta längre tid för kroppen att absorbera vitaminen genom vanlig matsmältningsprocess. Det är därför vanligt att B12 ges i from av en oral spray istället så att vitaminen kan tränga sig in i blodet genom munnens slemhinnor. På liknande sätt tas Pureness Vitamin B12 + Folat upp i kroppen; snabbt och effektivt genom saliven och slemhinnorna i munnen!

Jämförpris 2:82/ST

EAN: 07350116311143

B12-vitamin (metylkobalamin, adenosylkobalamin), Folsyra (Quatrefolic 5-MTHF-metylfolat), sötningsmedel (erytritol, steviolglykosider), ytbehandlingsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), vitamin C (askorbylpalmitat), konserveringsmedel (äppelsyra), naturlig hallonarom.Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Innehåller avfuktare som får ej ätas.

1 sugtablett per dag.