Pureness Premium D3-vitamin 2000 IE

Kapslar 60 st

Pris online109 krI apotek: 119 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Denna produkt innehåller en dos D-vitamin som är högre än rekommenderat dagligt intag (RDI). RDI för D-vitamin är i normalfallet 10 mikrogram. Vissa riskgrupper kan behöva 20 mikrogram. För mer information se www.livsmedelsverket.se

Pureness Premium D-vitamin 50 μg är ett kosttillskott som innehåller 2000 IU (50 µg) D3-vitamin samt A-vitamin. Den mjuka kapseln innehåller torskleverolja med kolekalciferol från lanolin i fårull. Premium D-vitamin är gjord på naturlig fiskolja som innehåller EPA- och DHA-fettsyror. Vitaminen bidrar till att bibehålla normal benstomme och normal muskelfunktion samt bidrar till immunsystemets normala funktion. EPA och DHA fettsyror bidrar till hjärtats normala funktion. D-vitamin är en vitamin som vi riskerar att få för lite av speciellt eftersom vitamin D får man inte bara via maten vi äter men också genom att vistelse i solen. Brist på D-vitamin kan komma att påverka skelettet negativt och orsaka kramper.

Jämförpris 1,98 kr/ST

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 109 kr

EAN: 07350116311396

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar