Pureness Mjölksyrabakterier + Boulardii

Kapslar, 60 st

279:-

Tillfälligt slut. Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta en liknande vara.
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från PurenessAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Näringsvärde per 1 kapselMängdLactoSpore B. coagulan100 mg (1,5 miljarder CFU)Lynside S. boulardi250 mg (5 miljarder CFU)

Pureness mjölksyrabakterier med boulardiijäst är en effektiv kombination för bra matsmältning och god tarmflora. LactoSpore är en så kallad sporformad mjölksyrabakterie. Det gör den starkare än de flesta vanliga mjölksyrebakteriestammarna. Sporformen gör också att den är motståndskraftig mot magsyran och kan lättare tas upp av kroppen. Lynside boulardii är en probiotisk jäst av en noggrant forskad och patenterad stam. Både LactoSpore och Lynside boulardii klarar den tuffa miljön med magsyra och enzymer, så de kan göra nytta där de behövs. De aktiva ämnena absorberas snabbt i kroppen och ger effekt inom kort. Ta gärna mjölksyrabakterier om magen är i obalans, om du äter antibiotika eller innan och under en utlandsresa.

Jämförpris 4:65/ST

EAN: 07350116311129

Saccharomyces boulardii (Lynside), Bacillus coagulans (LactoSpore), MCT-pulver (av kokos), fermenterad L-leucin (vegetabiliskt). Kapsel: Cellulosa, vatten.Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Innehåller avfuktare som får ej ätas.

Ta 1-2 kapslar om dagen. Varje kapsel innehåller Lynside S. boulardii 250 mg (5 miljarder CFU) och LactoSpore B.coagulans 100 mg (1.5 miljarder CFU).