20%

Pureness Mjölksyrabakterier + Boulardii

Kapslar, 60 st

Kampanjpris

Online:223,20 krGäller t.o.m. 18 april
Ord. pris online: 279 kr
Pris i apotek: 279 kr
1
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Näringsvärde per 1 kapselMängdLactoSpore B. coagulan100 mg (1,5 miljarder CFU)Lynside S. boulardi250 mg (5 miljarder CFU)

Pureness mjölksyrabakterier med boulardiijäst är en effektiv kombination för bra matsmältning och god tarmflora. LactoSpore är en så kallad sporformad mjölksyrabakterie. Det gör den starkare än de flesta vanliga mjölksyrebakteriestammarna. Sporformen gör också att den är motståndskraftig mot magsyran och kan lättare tas upp av kroppen. Lynside boulardii är en probiotisk jäst av en noggrant forskad och patenterad stam. Både LactoSpore och Lynside boulardii klarar den tuffa miljön med magsyra och enzymer, så de kan göra nytta där de behövs. De aktiva ämnena absorberas snabbt i kroppen och ger effekt inom kort. Ta gärna mjölksyrabakterier om magen är i obalans, om du äter antibiotika eller innan och under en utlandsresa.

Jämförpris 4,65 kr/ST

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 279 kr

EAN: 07350116311129

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar