Pureness Joint Complex

Kapslar, 30 st

219:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från PurenessAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Näringsvärde per 1 kapselMängd DRI %Ekologisk gurkmeja250 mgUC-II-kollagen40 mgCitrusbioflavonoider60 mg C-vitamin150 mg 187Mangan1 mg50

Pureness Joint Complex är en precisionsprodukt för ledernas välmående. Vitamin C har ett flertal hälsofrämjande egenskaper. Bland annat bidrar vitaminen till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion. Kollagenet som använts i Pureness Joint Complex är ett patenterat, kliniskt testat kollagen som härstammar från fågel. Kollagenet går under namnet UC-II och är ett odenaturerat kollagen vilket innebär att den är i sin naturliga form utan värmebehandling eller kemisk bearbetning. Mangan som har tillsatts i produkten bidrar till benstommens normala funktion och det normala bildande av bindväv. Gurkmeja kompletterar tillskottet genom att bidra till att bibehålla rörlighet i lederna.

Jämförpris 7:30/ST

EAN: 07350116311136

Gurkmeja, vitamin C (askorbinsyra), citrusbioflavonoider, UC-II-kollagen (från fågel), manganbisglycinat. Kapsel: Cellulosa, vattenKosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Innehåller avfuktare som får ej ätas.

1 kapsel per dag.