20%

Pureness Joint Complex

Kapslar, 30 st

Kampanjpris

Online:175,20 krGäller t.o.m. 21 februari
Ord. pris online: 219 kr
Pris i apotek: 219 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Näringsvärde per 1 kapselMängd DRI %Ekologisk gurkmeja250 mgUC-II-kollagen40 mgCitrusbioflavonoider60 mg C-vitamin150 mg 187Mangan1 mg50

Pureness Joint Complex är en precisionsprodukt för ledernas välmående. Vitamin C har ett flertal hälsofrämjande egenskaper. Bland annat bidrar vitaminen till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion. Kollagenet som använts i Pureness Joint Complex är ett patenterat, kliniskt testat kollagen som härstammar från fågel. Kollagenet går under namnet UC-II och är ett odenaturerat kollagen vilket innebär att den är i sin naturliga form utan värmebehandling eller kemisk bearbetning. Mangan som har tillsatts i produkten bidrar till benstommens normala funktion och det normala bildande av bindväv. Gurkmeja kompletterar tillskottet genom att bidra till att bibehålla rörlighet i lederna.

Jämförpris 7,30 kr/ST

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 219 kr

EAN: 07350116311136

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar