Pureness Beteine HCL Saltsyra

Kapslar, 60 st

219:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från PurenessAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Näringsvärde per 1 kapsel Mängd Betainhydroklorid 550 mg Gullgentianaextrakt 50 mg Pepsin 25 mg

Saltsyra Betain HCl + Pepsin är ett näringstillskott vars innehåll av betain bidrar till normal homocysteinomsättning vid ett dagligt intag av 1,5 g betain. Ingredienserna i produkten är saltsyra bunden till betain, pepsin och gullgentiana. Kosttillskottet effektiviseras kroppens egen produktion av saltsyra samt bidrar till bearbetningen av näringsämnen i kroppen så att de absorberas bättre. Magsäcken behöver tillräckligt med saltsyra för matsmältning, intag av näringsämnen och pepsinenzym för att spjälka proteiner. Om kroppens egen saltsyreproduktion är otillräcklig och magen har för låg surhetsgrad, märks detta som matsmältnings- och magproblem, till exempel halsbränna, som kan mycket troligt bero på brist av saltsyra. Kapseln är vegansk, samt utan fyllnadsmedel eller tillsatsämnen.

Jämförpris 3:65/ST

EAN: 07350116310061

Betainhydroklorid, gullgentianaextrakt, pepsin. Kapsel: Cellulosa, vatten. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Innehåller avfuktare som får ej ätas.

1 kapsel vid behov med måltid.