Nyttoteket Pure Gelatin

Gelatinpulver, 500 g

180:-

Ord. butikspris 199:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från NyttoteketAktuella erbjudanden

Din konsistenskamrat!  -Hög proteinhalt (86 %) -Från gräsbetande kor -100% gelatinpulver -Paleo & keto -Neutral smak och doft -Rik på glycin, prolin och hydroxyprolin -Löser sig i varma vätskor -Fri från artificiella sötningsmedel & tillsatt socker -Fri från aromer, sojalecitin & färgämnen -Fri från antibiotika & dopingklassade ämnen.

Pure Gelatin kommer från kor som betar på naturliga betesmarker året om. Produkten är  helt doft- och smaklös vilket gör det enkelt att integrera den i många olika typer av sammanhang. Med dess fantastiska egenskaper att skapa härliga konsistenser gör den sig utmärkt i dina maträtter, desserter, bakverk och andra kreationer i köket där konsistens är viktigt. Använd den i soppor, benbuljong och såser som en naturlig proteinboost. Den gör sig såklart utmärkt i bakverk som pannacotta, mousse och för att göra eget gelégodis. Produkten löser sig inte i kallt vatten utan behöver värmas upp för att lösa sig helt. Vid upphettning kommer den att bilda gelé till skillnad mot Clean Collagen som inte gör det. Gelatin har en aminosyraprofil som liknar kollagen med ett högt innehåll av glycin, glutamin, prolin och hydroxiprolin.

Jämförpris 0:40/G

EAN: 07350000520026

Gelatinpulver

Rekommenderad dos är 1-2 msk/dag. När du försöker uppnå en önskad konsistens på något så behöver du testa dig fram med hur mycket gelatin du behöver helt beroende på vad du tillagar. 
Använd Pure Gelatin för att skapa utmärkt konsistens på dina desserter, bakverk och maträtter som till exempel pannacotta, gelégodis, såser, soppor och grytor.