Nyhet

Holistic Magnesiumbisglycinat 100 mg

90 ST

Pris online199 krI apotek: 219 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Framtagen för optimalt upptag i kroppen
Skonsam mot magen 
Obuffrad magnesiumbisglycinat
Bidrar till att minska trötthet och utmattning
Magnesiumbisglycinat är en populär och eftertraktad form av magnesium som lätt tas upp av kroppen och är skonsam för magen, vilket minskar risken för magbesvär jämfört med magnesiumföreningar som kan ha laxerande egenskaper. Magnesiumet är i denna form bundet till aminosyran glycin, vilket ger en högre biotillgänglighet då glycin är enkelt för kroppen att identifiera och transportera genom tarmslemhinnan. Magnesium och vitamin B6 är synergister vilket i korthet innebär att de samverkar och kan förstärka varandras positiva effekter på kroppens olika funktioner. B6 behövs till exempel för att möjliggöra magnesiumets transport in i cellerna. 
Glycin är en aminosyra som finns naturligt i proteinrika livsmedel. Glycin fungerar bland annat som en hämmande neurotransmittorsubstans vilket har en lugnande effekt på nervaktiviteten. På grund av kan magnesiumbisglycinat med fördel tas före läggdags. 
Magnesium är den fjärde rikligast förekommande mineralen i människokroppen och finns i alla kroppens celler. I Holistic Magnesiumbisglycinat med B6 får du en ren och obuffrad form av magnesiumbisglycinat, vilket innebär att du får magnesium utan tillsatser, samt den aktiva formen av vitamin B6. Detta gör produkten lättupptaglig och effektiv för din kropp.
I denna produkt får du en ren och obuffrad magnesiumbisglycinat samt den metylerade (aktiva) formen av vitamin B6. Båda näringsämnena bidrar till minskad trötthet och utmattning, till nervsystemets normala funktion samt till normal psykologisk funktion. Utöver detta bidrar även magnesium till att bibehålla normal benstomme, muskelfunktion och energiomsättning. Holistic Magnesiumbisglycinat med vitamin B6 levereras i öppningsbara vegetabiliska kapslar vilket gör att du kan hälla ut innehållet om du vill undvika kapselskalet och föredrar pulverform. Produkten tillverkas i Sverige, och precis som alla Holistics produkter så används enbart högkvalitativa, noga analyserade råvaror. 
Produkten är 100% veganvänlig. Holistics burkar är gjorda av 96 procent biobaserad plast.

Jämförpris 2,43 kr/ST

EAN: 07350012337940

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar