20%
Nyhet

Holistic B12 liposomal

Kosttillskott 60 st

Kampanjpris

Online:239,20 krGäller t.o.m. 28 maj
Ord. pris online: 299 kr
Pris i apotek: 299 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Liposomal form av B12 säkerställer optimalt upptag i kroppen
B12 för energiomsättning, immunsystem, nervsystemet och normal bildning av röda blodkroppar
Bidrar till att minska trötthet och utmattning
Unik tillverkningsprocess* 
Holistic B12 liposomal innehåller metylkobalamin, den biologiskt aktiva formen av vitamin B12, vilket innebär att den kan användas direkt av kroppen utan att behöva konverteras.
Vitamin B12 spelar en viktig roll i kroppens energiomsättning och bidrar till att minska trötthet och utmattning. Denna kraftfulla vitamin deltar också i blodbildningsprocessen genom att stödja bildningen av röda blodkroppar, vilka ansvarar för att transportera syre i kroppen. Vitamin B12 bidrar även till immunsystemets och nervsystemets normala funktion som i sin tur är kopplat till känsel, balans, minne samt lukt- och smaksinne.

Metylkobalaminet i Holistic B12 liposomal är inkapslad i liposomer, små ""fettbubblor"" bestående av fosfolipider, samma material som våra cellmembran. Denna inkapsling främjar effektiv transport av näringsämnen in i våra celler, vilket kan öka vitaminens biotillgänglighet och absorption i kroppen.
*Holistic B12 liposomal framställs genom en innovativ och unik tillverkningsprocess. I stället för att använda värme, tryck och kemikalier, tillverkas liposomerna torra och skonsamt enligt en patenterad metod. Denna process ger produkten en lång hållbarhet och gör den helt smaklös, vilket innebär att Holistic B12 liposomal inte behöver tillsätta konserveringsmedel eller smaksättningar.
I vissa perioder av livet och för vissa människor kan det vara särskilt viktigt att vara uppmärksam på intaget av B12-vitamin. Det gäller exempelvis veganer, äldre personer och de som har låg produktion av saltsyra i magsäcken. Förutom ovanstående grupper kan B12 vitaminet också vara särskilt viktigt för gravida kvinnor. Under graviditeten behövs B12 för fostrets tillväxt och utveckling. 
Produkten är 100% veganvänlig. Holistics burkar är gjorda av 96 procent biobaserad plast.

Jämförpris 4,98 kr/ST

EAN: 07350012337933

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Nyhet

Decubal Hydrating Body Spray 200 ml

200 ml

Pris online149 kr

Våra egna vardagshjältar