HEEY! Vital Collagen + Mineraler

Kapslar 90 ST

Pris online279 krI apotek: 279 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

100% veganskt kollagen med Coll-egan® Kollagenpeptider, Magnesium Citrate, Boswellia och Vitamin B12. Toppat med superingredienser, vitaminer och mineraler. För normal funktion i muskler, skelett och leder.

Veganskt Kollagen
Kollagen är en viktig komponent i huden, skelettet, blodkärl och våra organ. Det finns i maten vi äter men då endast i mat från djurriket. Men du behöver inte inta animaliskt kollagen för att få en effektiv tillförsel av kollagen i kroppen. I själva verket kan du boosta ditt kollagen med byggstenar för kollagenbildning och ämnen som motverkar att befintligt kollagen bryts ner. För detta är Heey! Vegan Vital Collagen en perfekt partner.

Skyddad Coll-egan® formula
Heey! Vegan Vital Collagen baseras i grunden på den varumärkesskyddade ingrediensen Coll-egan® Vegansk Kollagen - ett unikt växtbaserat alternativ till traditionellt kollagen som hjälper till att bevara hudens elasticitet och spänst samt hårets och naglarnas styrka och glans. Coll-egan® består av kollagenpeptider vilket innebär att kollagenet är spjälkat för bästa möjliga upptag.

Antiinflammatoriska Super Greens och växtextrakt!
Dessutom är Heey! Vegan Vital Collagen boostad med massor av extra nyttigheter så som ekologiskt gurkmejapulver, känt för sina antiinflammatoriska egenskaper och dess potential att främja ledhälsa samt nyponpulver (Rosa davurica) som är rikt på C-vitamin och antioxidanter, vilket kan bidra till att lindra ledsmärta och förbättra rörligheten. Vi har också inkluderat Boswellia serrata-ekstrakt, som innehåller 35% Boswelliasyra och har visat sig ha antiinflammatoriska egenskaper som kan stödja ledhälsa.

Viktiga vitaminer och mineraler
För att göra produkten mer komplett har vi även tillsatt viktiga vitaminer och mineraler som magnesium, vitamin C, vitamin D, vitamin B6, vitamin B12, biotin, koppar och mangan. Dessa näringsämnen är avgörande för att upprätthålla en hälsosam kroppsfunktion. De är också ett lämpligt tillskott för personer som äter en växtbaserad kost, då vissa av dessa vitaminer ibland saknas i växtbaserad kost. En bonus är att kollagenbildningen även stödjer bildandet av brosk och därmed broskets normala funktion.

Heey! Vital Collagen är din följeslagare på vägen till en aktiv livsstil med smidiga leder och starka muskler. Oavsett om du är idrottare eller helt enkelt vill må bättre i vardagen bygger du din naturliga styrka inifrån. Varje kapsel är en del av vår satsning på veganvänliga produkter av hög kvalitet som hjälper kroppen att må bra.

Jämförpris 3,10 kr/ST

EAN: 07350143100147

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Bronza Glow Drops

30 ML

Pris online369 kr

Våra egna vardagshjältar