HEEY! Beauty Collagen + Hyaluronsyra

Kapslar 90 ST

Pris online279 krI apotek: 279 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

100% veganskt kollagen med Coll-egan® Kollagenpeptider, fuktgivande Hyaluronsyra, Biotin och MSM. Boostad med superfrukter, vitaminer och mineraler för uppbyggnad av hudens, hårets och naglarnas normala funktion.

Veganskt Kollagen
Kollagen är en viktig komponent i huden, skelettet, blodkärl och våra organ. Det finns i maten vi äter men då endast i mat från djurriket. Men du behöver inte inta animaliskt kollagen för att få en effektiv tillförsel av kollagen i kroppen. I själva verket kan du boosta ditt kollagen med byggstenar för kollagenbildning och ämnen som motverkar att befintligt kollagen bryts ner. För detta är Heey! Vegan Beauty Collagen en perfekt partner.

Coll-egan® formula för extra shine
Heey! Vegan Beauty Collagen baseras i grunden på den varumärkesskyddade ingrediensen Coll-egan® Vegansk Kollagen - ett unikt växtbaserat alternativ till traditionellt kollagen som hjälper till att bevara hudens elasticitet och spänst samt hårets och naglarnas styrka och glans. Coll-egan® består av kollagenpeptider vilket innebär att kollagenet är spjälkat för bästa möjliga upptag.

Toppat med superbär och växtextrakt!
Dessutom är Heey! Vegan Beauty Collagen boostad med massor av extra nyttigheter så som antioxidanter från Granatäpple, Resveratrol och Astaxanthin, som motverkar att kollagenet bryts ner, hälsosamma fettsyror som hjälper till att bygga kollagenstrukturen och förbättra effekten samt växtextrakt som stödjer kroppens friska processer och som ger cellerna värdefull näring.

Viktiga vitaminer och mineraler
Som komplement innehåller Heey! Vegan Beauty Collagen även, fuktgivande Hyaluronsyra, MSM, vitamin C, vitamin D, vitamin B6, vitamin B12, biotin, selen och zink. Dessa vitaminer och mineraler spelar en avgörande roll i bildningen av kollagen och därmed även hudens, hårets och naglarnas normala funktion. De är också ett lämpligt tillskott för personer som äter en växtbaserad kost, då vissa av dessa vitaminer ibland saknas i växtbaserad kost. En bonus är att kollagenbildningen även stödjer bildandet av brosk och därmed broskets normala funktion.

Jämförpris 3,10 kr/ST

EAN: 07350143100154

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Bronza Glow Drops

30 ML

Pris online369 kr

Våra egna vardagshjältar