Geek & Gorgeous Calm Down

PHA + BHA Exfoliering 100 ml

Nyhet

300:-

Kampanj

Gäller t.o.m. 23 november

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från Geek & GorgeousFler produkter inom kampanjen
Denna exfoilerande toner är skonsam, perfekt för känslig hud eftersom den innehåller 4% PHA+BHA-syror som ger huden lyster samtidigt som den lugnar, skyddar och återfuktar.Skapad för känsliga, rodnads-känsliga hudtyper. 

PHA -syror är skonsammare mot huden än de mer kända AHA syrorna: de tar bort döda hudceller och föroreningar på liknande sätt som AHA syror från hudytan, men utan den potentiella irritation som kan uppstå med konserterade mängder AHA. 

PHA är bra på att återfukta huden och ger den extra antioxidant-skydd. BHA/salicylsyra är också en mild exfoliering som är känd för sina antiinflammatoriska egenskaper.Geek & Gorgeous kombinerade PHA- och BHA -syror med andra lugnande, återfuktande ingredienser och antioxidanter så att Calm Down försiktigt exfolierar men också lugnar och återfuktar huden. Om du har känslig hud eller letar efter en riktigt mild, nästan omöjlig att “över exfolierq” huden - är detta en produkt för dig.

Calm Down rekommenderas för känsliga hudtyper, under sommaren, eller om du redan använder andra starka aktiva ingredienser i din hudvårsrutin, till exempel en stark retinoidprodukt.

Cruelty-free | Fri från Parfym och eteriska oljor | Gluten-fri| Graviditets-säker

Jämförpris 3:-/ML

EAN: 05999566330001

Water/Aqua, Glycereth-26,  Lactobionic Acid, Gluconolactone, Propanediol,  Salicylic Acid, Panthenol, Glycerin, Opuntia Ficus‐Indica (Nopal Cactus) Extract, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Phragmites Kharka Extract, Poria Cocos Extract, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol

Denna toner är ett bra första steg efter rengöring av din hud. Använd den som toner, antingen med en bomullpad eller häll den direkt i händerna och klappa in den som män gör efter rakning - som aftershave. Vänta tills det absorberas - sedan kan du kan följa med ditt favoritserum och fuktkräm.
VIKTIGT: Produkten innehåller BHA, använd den inte om du är allergisk mot aspirin.

BRA ATT VETA: Denna exfolierande toner innehåller syror som inte gör huden mer känslig för solen, så den är en skonsam toner för sommaren. (UV-ljus är den främsta hudskadande faktorn, men vi rekommenderar fortfarande att du använder en bra SPF varje morgon.)