Geek & Gorgeous Calm Down

PHA + BHA Exfoliering 30 ml

Pris online156 krI apotek: 169 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.
Denna exfoilerande toner är skonsam, perfekt för känslig hud eftersom den innehåller 4% PHA+BHA-syror som ger huden lyster samtidigt som den lugnar, skyddar och återfuktar.

Skapad för känsliga, rodnads-känsliga hudtyper. PHA -syror är skonsammare mot huden än de mer kända AHA syrorna: de tar bort döda hudceller och föroreningar på liknande sätt som AHA syror från hudytan, men utan den potentiella irritation som kan uppstå med konserterade mängder AHA. 

PHA är bra på att återfukta huden och ger den extra antioxidant-skydd. BHA/salicylsyra är också en mild exfoliering som är känd för sina antiinflammatoriska egenskaper.Geek & Gorgeous kombinerade PHA- och BHA -syror med andra lugnande, återfuktande ingredienser och antioxidanter så att Calm Down försiktigt exfolierar men också lugnar och återfuktar huden. Om du har känslig hud eller letar efter en riktigt mild, nästan omöjlig att “över exfoliering” huden - är detta en produkt för dig.

Calm Down rekommenderas för känsliga hudtyper, under sommaren, eller om du redan använder andra starka aktiva ingredienser i din hudvårsrutin, till exempel en stark retinoidprodukt.

Cruelty-free | Fri från Parfym och eteriska oljor | Gluten-fri| Graviditets-säker

Jämförpris 3,50 kr/ML

EAN: 05999566330032

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar