La Roche-Posay Solvård

Det finns två typer av UV-strålning: UVA-strålning som tränger djupare in och påskyndar hudens åldrande och UVB-strålning som ger huden sin bruna färg och samtidigt gör att du bränner dig. UV-strålning kan orsaka skador på cellnivå som på längre sikt kan resultera i hudcancer. Använd därför alltid solskydd med solskyddsfaktor (SPF) för att motverka de negativa effekterna. Solskydd från La Roche-Posay har olika styrkor av solskyddsfaktor. Är du ute i solen mitt på dagen, när solen är som starkast, rekommenderas ett högre skydd exempelvis SPF30 eller SPF50.

Logo La RP Dermatologique.jpg

Top Header Kategorisida La Roche Posay 1157x260 Barn Sol.jpg

Det är även viktigt att barn använder solskydd med hög solskyddsfaktor. Barnens hud är mer känslig och kan därför ta mer skada när den utsätts för mycket sol. La Roche-Posay’s solskydd är utvecklat för såväl ansikte som kropp och skyddar mot den skadliga strålningen. 

La Roche-Posay solskydd är ultralätt, utan parfym och är vattenresistent så att du kan bada tryggt. Se La Roche-Posay breda sortiment av solskydd och hitta de produkter som passar ditt behov bäst.

Din sökning på "5" gav {1} träffar

Inkluderade produkter

Din sökning på "5" gav {1} träffar