Dagkräm, dagcreme

En grundläggande del i din hudvårdsrutin är att använda rätt dagkräm för din hudtyp. En dagkräms huvudsakliga uppgift är att skydda huden mot yttre påfrestningar och att tillföra vårdande fukt och näring. Den kan även innehålla solskyddsfaktor (spf) som blockerar UV-ljus och ger ett extra skydd för huden. Här hittar du ett brett sortiment av bra krämer från populära märken som bland annat ACO, Filorga och Emma S.

Läs mer

Hur används en dagkräm?

En dagkräm är utvecklad för att användas på dagen och den appliceras som sista steg i din rutin efter rengöring och toner. Konsistensen är oftast tunn och fungerar därför utmärkt att använda under make-up. För att maximera din hudvårdsrutin kan du komplettera med ett serum som ger en extra boost. Läs mer om serum här.

Vilken är den bästa dagkrämen för mig?

Ansiktskrämer med olika egenskaper passar olika typer av hud. Det är viktigt att välja en produkt som både passar din ålder och dina specifika önskemål kring vad du vill uppnå. Har du känslig hy kan det vara bra att till exempel använda ekologiska produkter utan färgämnen eller parfym. Vill du minimera ålderstecken har vi produkter speciellt utformade för mogen hud och vill du få mer glow finns det produkter för just det.

Fler tips och råd om ansiktsvård.

UNDERKATEGORIER

Filtrera produkter

Visar 285 produkter

Visar 30 av 285