Elexir Pharma C-vitamin Komplex

Kosttillskott. 120 tabletter

137:-

Ord. butikspris 159:-

Fri frakt
Finns i webblager.
Aktuella erbjudanden

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Elexir C-vitamin Komplex är ett kosttillskott med 500 mg vitamin C kompletterat med bioflavonoider.

Vitamin C bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress samt bidrar till att minska trötthet och utmattning. Vitamin C bidrar till ett normalt fungerande immunsystem.

Elexir C-vitaminkomplex 500mg innehåller vitamin C kompletterat med bioflavonoider. Vitamin C verkar som antioxidant och skyddar cellerna från nedbrytning och bidrar till att immunsystemet fungerar normalt.Bidrar till ett normalt fungerande immunsystemStödjer immunsystemet under och efter ansträngande träningBidrar till att skydda cellerna från skador orsakade av oxidativ stressÖkar kroppens upptag av järnBidrar till att minska trötthet och utmattningBidrar till normalbildning av kollagen, samt benstommens, broskets och tändernas normala funktionElexir C-vitaminkomplex 500mg 120tabletter är fri från konserveringsmedel och artificiella färg- och smakämnen.

Jämförpris 1:33/ST

EAN: 07350023031042