Viterna Vitamin-C 500 mg + Echinacea 100 mg

Kapslar 100 st

Nyhet

139:-

Kampanj

Gäller t.o.m. 22 februari

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från ViternaFler produkter inom kampanjen
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Vitamin C 500mg 625% RDI , Echinacea Purpurea 100mg

Viternas Vitamin-C är ett kosttillskott av högsta kvalité inkapslat i en vegan kapsel. C-vitamins egenskaper och funktioner är många. C-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion, normal bildning av kollagen för blodkärl, ben, hud, hår, och brosk samt skyddar cellerna från oxidativ stress. Det har även visats att Vitamin-C minskar trötthet i vardagen och vid fysisk aktivitet. Echinacea  är ett växtbaserat läkemedel som används för att förebygga och lindra förkylning. Denna kombination i en kapsel är en utmärkt produkt för att öka ditt välbefinnande och ditt immunsystem. - 500 mg C-vitamin per portion - Vegansk kapsel - Minskar trötthet - Brosk, hud, hår och ben support - Bidrar till immunförsvaret normala funktion - Lindrar och förebygger förkylning

Jämförpris 1:39/ST

EAN: 07350109810509

askorbinsyra, echinacea extract, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, maltodextrin, magnesiumsalter av fettsyror), gel kapsel (gelatin (bovint), täckmedel (titandioxid))

Rekommenderat intag: 2 - 4 kapslar dagligen i samband med måltid uppdelat under dagen.