Upgrit Multivitamin

Kapslar 90 st

Pris online295 krI apotek: 295 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Kalciumaskorbat, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), kalcium-d-pantotenat, vegetabilisk kapsel (hypromellos), zinkbisglycinat, d-alfa-tokoferolacetat, tiaminhydroklorid, nikotinamid, pyridoxal-5-fosfat, riboflavin-5-natriumfosfat, manganbisglycinat, selenmetionin, vitamin k2 (från menakinon-7), mct-olja från kokosnöt, kolekalciferol (från lanolin), retinylpalmitat, kopparbisglycinat, krompikolinat, kalcium-l-metylfolat, d-biotin, natriummolybdat, kaliumjodid, metylkobalamin, 5-deoxyadenosylkobalamin

Multivitamin med mineraler och antioxidanterAtt utöka sin kost med multivitamin är ett sätt att säkerställa att man får i sig alla nödvändiga vitaminer och mineraler som kroppen behöver för att fungera och må bra.Upgrit Multivitamin innehåller en noggrant uträknad dos av essentiella vitaminer och de viktigaste mineralämnena samt antioxidanter. Vitaminer och mineraler är näringsämnen som är nödvändiga för att bevara hälsan.Brist på dessa ämnen kan ge symtom såsom trötthet, yrsel, försämrad återhämtning och försämrat immunförsvar.Noggrant doserad multivitaminVarje ingrediens i vår multivitamin är noggrant doserad och framställd från former som är extra skonsamma mot din mage. I tillägg till detta innehåller Upgrits multivitamin mctolja från kokos för ett bättre upptag. Upgrits multivitamin innehåller inte magnesium?För att ett tillskott av magnesium ska ge dig någon som helst effekt krävs en hög dos som inte hade rymts i kapslarna. Att inkludera en mindre mängd magnesium i kapslarna hade inte fyllt någon funktion och hade endast lurat dig som kund att få i dig någonting effektlöst samt drivit upp priset på produkten. Ett tillskott på magnesium kan därför tillföras separat. Magnesium finner du här. Vitamin A bidrar till immunsystemets normala funktionRiboflavin (vitamin B2) bidrar till upprätthållandet av normala slemhinnorVitamin B6 bidrar till normal psykologisk funktion och att minska trötthet och utmattningVitamin B12 bidrar till normal energiomsättning och till nervsystemets normala funktionVitamin C bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk träningVitamin D bidrar till att bibehålla normal muskelfunktionVitamin E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stressVitamin K bidrar till att bibehålla normal benstommeJod bidrar till att underhålla normal hudKoppar bidrar till upprätthållandet av normal bindväv och normal hudpigmenteringKrom bidrar till att upprätthålla normala blodsockernivåerMangan bidrar till normal energiomsättning samt att skydda cellerna mot oxidativ stressMolybden bidrar till normal svavelaminosyrametabolismSelen bidrar till normal sköldkörtelfunktion samt spermatogenesZink bidrar till normal fertilitet och reproduktion samt normal DNA-syntes.

Jämförpris 3,28 kr/ST

EAN: 07350107070363

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar