Tillbaka till Hälsa & Vård

Öronhåltagning

Ta hål i öronen enkelt och säkert.

Nu öppnar vi igen

Det är viktigt att ta hand om sig själv, även under pandemin. Därför öppnar vi vissa Hälsa och Vård-tjänster igen. Vi öppnar bara de tjänster som vi nu kan genomföra på ett säkert sätt.

Förutsättningarna för att erbjuda tjänsterna på ett smittsäkert sätt är:

  • Tjänsterna erbjuds endast till friska och symptomfria kunder. Hälsodeklaration är därmed obligatoriskt att fylla i för alla tjänster.
  • Tjänsterna utförs av friska och symptomfria medarbetare
  • Hygienrutiner fortsätter att efterföljas dvs tvätta och sprita händer samt att sprita av utrustning och ytor

Så går det till

Vi är utbildade i Blomdahls teknik för hygienisk och säker öronhåltagning, som utförs med sterila engångsprodukter. Tekniken passar även dig som är allergisk. Ibland kan vi ta emot öronhåltagning på drop-in, men om du vill vara säker på att få en tid rekommenderar vi att du ringer oss i förväg.

Åldersgräns

18 år eller från 6 år i målsmans sällskap. På Kronans Apotek Ystad gäller 8 år som lägsta åldersgräns i målsmans sällskap.

Av extra hänsyn till barn som vill ta hål i öronen erbjuder vi håltagning i båda öronen samtidigt. Det går snabbare, känns tryggare och är mer skonsamt. Kom in till något av våra utvalda apotek så berättar vi mer. Hos oss kan du även köpa hudvänliga örhängen från Blomdahl.

Öronhåltagning från Blomdahl

Priser

Antal hålPris
1 öronhål309:-
2 öronhål459:-