Tillbaka till Ansiktsvård

6 hudvårdstips för mer lyster

Vinterns kyla kan vara hård mot huden. Men det behöver inte betyda att den blir stramande och torr. Med några enkla knep behåller du lystern både i vinter och i vår.

Skydda din hy efter årets skiftningar

Starka vindar och kall och torr luft är en kombination som gör oss alla torrare i hyn, även de som har fetare hudtyper. Förr torrare hudtyper kan det lätt resultera i fnasig, röd hud och kliande områden. Det är i första hand ytan som blir torr, vilket kan göra att huden börjar överkompensera fuktbristen. Men alla hudtyper kan må bra om du rustar den rätt, med rätt produkter i rätt tid. Så, precis som du klär dig efter årets fyra säsonger, rusta och skydda din hy efter årets skiftningar. Då kommer lystern tillbaka, och är förhoppningsvis där för att stanna.

1. Återfukta

Ladda badrumsskåpet med återfuktande produkter som återställer hudens naturliga balans. Till exempel ett fuktserum och en fuktspray att ha till hands under dagen, eller en kräm med hyaluronsyra som är en effektiv fuktbindare.

6 tips för mer lyster 767x767

Kronans Apotek Fuktserum

Intensivt återfuktande serum som hjälper huden återfå sin spänst genom stärkande ämnen som hyaluronsyra. Berikat med antioxidanten vitamin E. Används med fördel under dag- och nattcreme. Oparfymerad produkt för alla hudtyper.

Senast uppdaterad 2021-11-22