Swedish Supplements Vitamin & Mineral Complex

Kapslar 120 st

Pris online349 krI apotek: 399 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Denna produkt innehåller en dos D-vitamin som är högre än rekommenderat dagligt intag (RDI). RDI för D-vitamin är i normalfallet 10 mikrogram. Vissa riskgrupper kan behöva 20 mikrogram. För mer information se www.livsmedelsverket.se

Vitamin & Minera l Complex är ett kosttillskott som ger en noggrant avvägd dos av vitaminer och mineraler. Produkten är ett AM and PM system där ämnen som lämpar sig att ta på morgonen är för sig samt ämnen som är vanliga att använda för återhämtning finns i kapsel för kvällen. Totalt finns hela 29 aktiva ingredienser däribland vit C och E samt Selen för skydd av cellerna mot oxidativ stress. Zink och D vitamin för att underhålla immunförsvaret. B-vitaminer däribland B1, B2 och niacin för att stödja ämnesomsättningen. Magnesium för normal muskelfunktion och proteinsyntes samt krom för upprätthållande av normalt blodsocker. Vitamin Mineral Complex är en rejält doserad produkt och därmed anpassade för att fungera för dem som har ett utökat behov av dessa näringsämnen. Doseringen är dock framtagen så att av vart ämne ligger inom det föreskrivna intervallet EFSA rekommenderat där det högsta värdet är den ”Upper limit”

Jämförpris 3,33 kr/ST

EAN: 07350069380357

Populärt just nu

Bronza Glow Drops

30 ML

Pris online369 kr

Våra egna vardagshjältar