15%

Swedish Supplements Vitamin & Mineral Complex

Kapslar 120 st

Kampanjpris

Online:254,15 krGäller t.o.m. 28 mars
Ord. pris online: 299 kr
Pris i apotek: 399 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Denna produkt innehåller en dos D-vitamin som är högre än rekommenderat dagligt intag (RDI). RDI för D-vitamin är i normalfallet 10 mikrogram. Vissa riskgrupper kan behöva 20 mikrogram. För mer information se www.livsmedelsverket.se

Vitamin & Minera l Complex är ett kosttillskott som ger en noggrant avvägd dos av vitaminer och mineraler. Produkten är ett AM and PM system där ämnen som lämpar sig att ta på morgonen är för sig samt ämnen som är vanliga att använda för återhämtning finns i kapsel för kvällen. Totalt finns hela 29 aktiva ingredienser däribland vit C och E samt Selen för skydd av cellerna mot oxidativ stress. Zink och D vitamin för att underhålla immunförsvaret. B-vitaminer däribland B1, B2 och niacin för att stödja ämnesomsättningen. Magnesium för normal muskelfunktion och proteinsyntes samt krom för upprätthållande av normalt blodsocker. Vitamin Mineral Complex är en rejält doserad produkt och därmed anpassade för att fungera för dem som har ett utökat behov av dessa näringsämnen. Doseringen är dock framtagen så att av vart ämne ligger inom det föreskrivna intervallet EFSA rekommenderat där det högsta värdet är den ”Upper limit”

Jämförpris 6,65 kr/ST

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 299 kr

EAN: 07350069380357

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar