Swedish Supplements Ashwagandha

Kapslar, 60 st

133:-

Ord. butikspris 149:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från Swedish SupplementsAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Ashwaganda rotpulverextrakt 400mg 1 caps: 400mg 3 caps: 1200mg

Ashwagandha från Swedish Supplements innehåller 400 mg extrakt av örten varav 7 % withanolider per kapsel. Ashwaganda har i århundraden använts inom den ayurvediska läkekonsten i Indien. som ett riktigt universalmedel vid bland annat trötthet, impotens, sömnsvårigheter, för att stödja minnet och i hopp om föryngrande egen¬skaper. Det är en ört som tillskrivs många positiva hälsoeffekter för både invärtes och utvärtes bruk. Det idag kanske populäraste användningsområdet är att motverka stress och trötthet. Idag vet vi att Ashwaganda har en specifik effekt på stresshormonet kortisol. Flera kliniska studier visar också att Ashwaganda har intressanta egenskaper för de som tränar. Det har visat sig att Ashwaganda kan främja muskelstyrka och tillväxt – samtidigt som kroppssammansättningen förbättras. Man har även sett en god effekt för uthållighetsidrottare. Swedish Supplements använder 400mg Ashwaganda rotpulverextrakt med hela 7% Witanolider i produkten Ashwaganda vilket är hög doserat jämfört med andra på marknaden.

Jämförpris 2:48/ST

EAN: 07350069383129

Ashwaganda rotpulverextrakt (från Withania somnifera-rot, 7% withanolider), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat), vegetabilisk kapsel (hydroxypropylmetylcellulosa)

Tag 1 kapsel i samband med måltid. Överstig inte 3 kapslar per dag. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas.