Satisfyer Power Ring Vibrerande Ring

Vibrerande ring, 1 st

279:-

Ord. butikspris 369:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från SatisfyerAktuella erbjudanden

Förstärkt njutning med Satisfyer Power Ring för båda parter. Behagligt flexibel och anpassar sig till alla storlekar. Genom att begränsa blodflödet till penis, blir erektionen hårdare och kan vara längre och utlösningen fördröjs. Lämplig för både solo- och parlek. Penisringen tillfredsställer båda parter med 10 kraftfulla vibrationer som styrs via en knapp och den genomtänkta strukturen med räfflade detaljer stimulerar klitoris. Power Ring är flexibel och sitter perfekt runtom penisroten.Power Ring är tillverkat av 100 % supermjukt och hygieniskt kroppssäkert silikon.

Produkten är uppladdningsbar och när vibrationerna börjar sakta ner laddas batteriet med magnetisk USB-laddare, enkelt och miljövänligt. Tack vare den vattentäta ytan (IPX7) kan denna leksak användas på ett säkert sätt i vatten och är lätt att rengöra.

PRODUKTDATA:Produkten har ett (1) års garantitidMaterial: 100% kroppssäker silikon och ABS-plast10 inbyggda vibrationsprogramNästintill ljudlös (whisper mode)Uppladdningsbart Li-Ion batteriMagnetisk USB-laddare ingårVattentät (IPX7)Storlek: Längd: 5,5 cm Bredd: 4,4 cm Höjd: 2,2 cmDess inre diameter: 2,5 cmVikt: 23,5 gram

Jämförpris 369:-/ST

EAN: 04061504000886

Använd Power Ring tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare upplevelse. För att bevara silikonets lena yta undvik att använda silikonbaserade glidmedel. Rengöring: Efter användning skölj av med ljummet vatten och rengör därefter med mild tvål och vatten, skaka av överflödigt vatten och låt lufttorka. Klart! Lättare än så blir det inte. Förvaring: Ta hand om dina sexleksaker så håller de längre. Förvara i en dammfri, torr och sval plats gärna i en tygpåse, undvik plastpåse. Att tänka på: Undvik att penisringen sitter på för länge, eftersom det kan leda till att svullnaden blir för kraftig och ringen blir då svår att få bort, vilket i värsta fall kan leda till skador på penisen. Rekommenderad användningstid 20 minuter.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar