Satisfyer Double Joy Black Parvibrator

Vibrator, 1 st

Pris online499 krI apotek: 769 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Satisfyer Double Joy Black är en parvibrator om berikar sexlivet med sköna vibrationer och sensuella rytmer. Vibratorn är U-formad och utrustad med två kraftfulla och nästintill ljudlösa motorer. Det inre delen stimulerar både G-punkten och ollonet och den utvändiga delen stimulerar klitoris. Double Joy är vattentät och tillverkad av 100% kroppssäker silikon.De båda motorerna kan hanteras oberoende av varandra.

Vibrationerna går att styra med en app eller intuitivt via kontrollpanelen. Ladda hem appen Satisfyer Connect från Satisfyer, koppla ihop den senaste teknologin med bluetooth och upplev stimulering på ett helt nytt sätt. Trendig teknik och smakfull design, en oslagbar kombination för modemedvetna och kräsna användare av sexleksaker. Appen erbjuder fri användning av alla funktioner. Möjligheterna är oändliga! Det sömlösa och flexibla utförandet erbjuder en mycket behaglig användning. Vibratorn är uppladdningsbar. En styck USB-laddare ingår.

PRODUKTDATA:Produkten har ett (1) års garantitidMaterial: 100% kroppssäker silikon och ABS-plastSatisfyer App Connect tillgänglig för iOS och AndroidAppen erbjuder ett oändligt utbud av programKan användas utan AppTvå separata motorer med viskningsläge (whisper mode)Förinställda program kan redigeras10 vibrationsstyrkorUppladdningsbart Li-Ion batteriMagnetisk USB-laddare ingårVattentät (IPX7)Storlek: Längd: 9,1 cm Bredd: 4,2 cm Höjd: 5,7 cmVikt: 80 gram

Jämförpris 499 kr/ST

EAN: 04061504002392

Populärt just nu

Nyhet

Decubal Hydrating Body Spray 200 ml

200 ml

Pris online149 kr

Våra egna vardagshjältar