Q+A Glycolic Acid Daily Toner

Exfolierande ansiktstoner 100 ml

Pris online115 krI apotek: 129 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Glycolic Acid Daily Toner från Q+A är en toner med glykolsyra - en naturlig AHA-syra som skonsamt exfolierar och förnyar hudtonen. Formeln med superåterfuktande och upplysande ingredienser säkrar att huden ser och känns silkesmjuk med en långvarig glöd.


Nyckelingredienser: Glycolic AcidGlykolsyra absorberas enkelt och exfolierar det översta cellagret i huden. Den reducerar förekomsten av hyperpigmentering, orenheter och ålderstecken. Förvänta en klarare och jämnare hudton. Hyaluronic Acid: Hyaluronsyra föryngrar, återfuktar och främjar sund hud. Det är en nyckelingrediens i kampen mot fina linjer. Betaine: Bärkraftig ingrediens producerad av biprodukten av sockerrör - bra för miljön och ännu bättre för huden. Betain hjälper att balansera fuktnivån och förhindrar att produkten känns klibbig. Aloe vera: Aloe Vera är rik på polysackarider som återfuktar huden samtidigt som det skapas en skyddande barriär från sol och förorenande ämnen. Hög koncentration av A- och E-vitaminer och mineraler gör denna ingrediens till en kraftig återfuktare.


Glycolic Acid Daily Toner passar för torr, fet, stressad, normal och kombinationshud.96.3% naturliga ingredienser. Vegansk. Utan alkohol. Utan parfym.

Jämförpris 1,29 kr/ML

EAN: 05060486263981

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar