Q+A Azelaic Acid Facial Serum

Skyddande ansiktsserum 30 ml

Pris online127 krI apotek: 149 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Azelaic Acid Facial Serum från Q+A är ett ansikstsserum med Azelic Acid - en nyckelingrediens för att upprätthålla en sund, jämn och klar hud. Serumet är framtaget för att minska porer och orenheter samt hålla stressad hud i schack. Säg hejdå till plitor och hej till friskare och jämnare hud.


Nyckelingredienser: Azelic Acid: Skyddar huden mot bakterier som kan störa huden och orsaka överflödig oljighet och orenheter. Azelic Acid har antiinflammatorisk och antibakteriell effekt, precis det en stressad hud behöver. Det lugnar och bidrar till att förbättra utseendet så att du kan njuta av en stressfri hud. En ingrediens som kan förbättra en rad hudåkommor. Hyaluronic Acid: Hyaluronsyra föryngrar, återfuktar och främjar sund hud. Det är en nyckelingrediens i kampen mot fina linjer. Zinc PCA: En perfekt ingrediens för de med fet hy. Denna saltbaserade blandningen hjälper till att kontrollera och balansera oljenivån på huden, samtidigt som den minskar porerna. Super Grains Extract: Antioxidantrika dinkel-, khorasan-, teff- och quinoaextrakt förnyar din hud, bidrar till jämnare hudton och skyddar huden mot fria radikaler.


Azelaic Acid Balancing Serum passar för torr, fet, stressad, normal och kombinationshy.97.3% naturliga ingredienser. Vegansk. Utan alkohol. Utan parfym.

Jämförpris 4,63 kr/ML

EAN: 05060486263974

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar